Hasznos információk

Eljött a szép bőr ideje…

Eljött a szép bőr ideje…

A borongós őszi-téli napok beköszöntével a szépségápolás terén megnyílik a lehetőség egy speciális kezelés biztonságos elvégzésére.
Ez a kezelés pedig nem más, mint a microdermabrasio, más néven a gyémántfejes bőrcsiszolás.
Mire is jó ez a kozmetikai kezelés?
A mechanikai peelingek között ez az eljárás a legintenzívebb.
Hatékonyan távolítja el a felső hámréteg elhalt bőrsejtjeit, a pórusokban felgyülemlett faggyút és környezeti szennyeződéseket.
A csiszolás következtében javul a bőr vérellátottsága, a kiálló bőrhibák mérete csökken, az apróbb ráncok kisimulnak, a pórusok tisztulnak. Hatékonyan kezelhető vele a heges, a mitteszeres, a szarkalábas és a pigmentfoltos bőr.
A kezelés eredményeképpen egészséges és egységes bőrszínt, homogén felületet kapunk.
Egyetlen “mellékhatása”, hogy a felszínre kerülő új bőrsejtek még fényérzékenyek, ezért ezt a kezelést csak a november és március közötti időszakban ajánlott végezni.

Szalonunkban lehetőség van tű nélküli mezoterápiás kezelésünkkel kedvezményes csomagáron is igénybe venni a gyémántfejes bőrcsiszolást.
A microdermabráziós kezelés ára 13.000 forint teljes arc kezelése esetén.
Mezoterápiával kiegészítve 23.000 forint helyett 19.000 forint.

Time Miracle arckezelés-hatékony feszesítő és arckontúr helyreállító kényeztetés egészségtudatos 35+-os nőknek:

A kezelést micellás vízzel történő smink- és szennyeződés-eltávolítással, majd egy kíméletes tejes letisztítással indítjuk.
A tej lemosását követően a vizes arcbőrön hidroabráziós kezelést végzünk, mellyel mechanikailag leradírozzuk a bőrt és hidratáljuk is egy lépésben.
Ezt követi egy 10 perces gyümölcssavas kémiai peeling, mely eltávolítja az elhalt hámsejteket és fokozza a bőr vérkeringését, hogy a hatóanyagok még könnyebben juthassanak a bőr mélyebb rétegeibe.
Az AHA peeling eltávolítását követően egy tonikos átmosás következik, mellyel hyaluronsavat pótolunk vissza a bőrbe.
Ezután felkenünk az arcra egy AMINO-FILL 3D LIFTING ampullát és ultrahanggal a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk.
Következő lépésben egy 25 perces kényeztető arcmasszázst kap a Vendég nyírfalé-alapú G7-komplexet tartalmazó krém és SUPERSEED Anti-Age recovery olaj keverékével.
Ezt követően újabb relax-rész következik, tápláló RE:GENE arcmaszkot viszünk fel és a 10 perces hatóidő alatt kényeztető kéz és karmasszázs végzünk vendégünkön.
Utolsó lépésként Wrinkle Smoothing szemránckrémmel kezeljük a szemkörnyék érzékeny bőrét és végül Ultimate Facelift arckrémmel zárjuk a kezelést.

A kezelés teljes időtartama 90 perc, ára 14.990 forint.

Time Miracle arckezelés-hatékony feszesítő és arckontúr helyreállító kényeztetés egészségtudatos 35+-os nőknek: